Műszaki vizsga

Időszakos Műszaki Vizsga

NKH - Gaál Autó Bosch Car SzervizSzervizünk vállalja gépkocsijának Időszaki Műszaki Vizsgáztatását NKH vizsgaállomáson. Mivel a vizsga teljesen online megy végbe, ezért a gépkocsija előzetes műszaki szemlén is átesik, hogy a nagyobb hibákat észrevegyük és azt időben jelezni illetve javítani tudjuk. Ezzel biztosítjuk az Ön számára, hogy gépkocsija zökkenőmentesen vegyen részt a vizsgán.

Műszaki Vizsga - Gaál Autó Bosch Car Szerviz (2)A vizsga előtt vállaljuk a gépkocsi teljes műszaki átvizsgálását is, ahol a gépkocsit a vizsgasoron megvizsgáljuk és az eredményekről, esetleges javítási munkákról Önt tájékoztatjuk. Ezzel tudjuk Önnek biztosítani, hogy a gépkocsija megfelel-e a műszaki vizsga feltételeinek.

Amennyiben a gépjármű előzetes átvizsgálás alapján nem felel meg a műszaki vizsga követelményeinek, úgy szervizünk egy 8.000 Ft átvizsgálási díjat számol fel, ami már tartalmaz egy ingyenes ajánlatot is a gépkocsi vizsgára való megfelelés javítási munkáiról.

Műszaki Vizsga díjaink:

Személygépkocsi: 24.000 Ft
Tehergépkocsi: 25.000 Ft
Motorkerékpár: 20.000 Ft
Pótkocsi: 20.000 Ft
Összkerékhajtás pótdíj: 4.100 Ft

A teljes letölthető árlista itt érhető el >>

Jelentkezzen be előzetes átvizsgálásra és Műszaki Viszgára

Nincs ideje elhozni szervizünkbe autóját? Nem tudja megvárni a vizsga végét? Nézze meg Hozom-Viszem szolgáltatásunkat >>

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Rendszám (kötelező)

  Kérem adja meg, hogy melyik napon tudná behozni autóját szervizünkbe

  Időpont: óra

  Számunkra fontos az Ön kérése, ezért megpróbálunk Önnek megfelelő időpontot találni. Ezért a szervizidőponttal kapcsolatban kollégánk hamarosan vissza fogja hívni Önt.
  [Bejelentkezés Műszaki Vizsgára]

  Megjegyzés

   

  Hozzászólások lezárva.