Autóklíma töltés

Autóklíma töltés - Gaál aUtó Bosch Car Szerviz

 • Nem hűt megfelelően a klímája?
 • Tavasszal kellemetlen illatot érez a klíma bekapcsolásakor?

Mindenki tapasztalta már, hogy kocsijából elszállt a klímagáz és újratöltés nélkül nem hűtött. A klímagáz elszivárgása lehet természetes is, mivel százszázalékosan zárt rendszer nincs így az évek folyamán a gáz elszivároghat a rendszerből.  Ilyen esetekben a gázt csupán után kell tölteni.

Töltse fel nálunk klímáját

Autóklíma töltés 1 kg töltőgázzal együtt csupán 20.000 Ft-ért.

Új típusú R1234YF típusú gáz töltésének ára 20.000 Ft + a töltőgáz költsége.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Rendszám (kötelező)

  Kérem adja meg, hogy melyik napon tudná behozni autóját szervizünkbe

  Időpont: óra

  Számunkra fontos az Ön kérése, ezért megpróbálunk Önnek megfelelő időpontot találni. Ezért a szervizidőponttal kapcsolatban kollégánk hamarosan vissza fogja hívni Önt.

  Megjegyzés

  A gáz elszökésének az oka lehet még akár egy elfáradt/meghibásodott tömítés is, amelynek kijavítása nélküli újratöltés csak napok múlva mutatkozik meg, mégpedig úgy, hogy a klíma, a töltés után két-három nap vagy akár egy-két hét múlva ismét nem hűt.

  Eme bosszantó jelenség elkerülése érdekében mi minden esetben javasoljuk az ügyfeleinknek a nitrogénes nyomáspróbát vagy a töltés utáni gázfestést, ami az esetleges hibát egyértelműen kimutatja. Így a töltést csak akkor végezzük el ha a rendszer ismét 100%-osan zárt tehát a gáz biztosan a rendszerben fog maradni.

  Ez mind az Ön pénztárcáját, mind, pedig az ózonréteget jobban kíméli. Az esetlegesen talált hibát a szükséges alkatrész cseréjével vagy javításával elhárítjuk, és csak utána végezzük el a töltést.

  De mi a helyzet, ha önnek egy számítógép által vezérelt digitklímája van?

  Szervizünk az ilyen rendszerek hibáinak a kijavítására is képes a korszerű BOSCH diagnosztikai rendszerek szakszerű használatával.

  És ha Önnek nincs klímája?

  Akkor vállaljuk annak beépítését, hogy kellemesebbé tegyük az utazást az a forró napokon. Árajánlatért a gépkocsi pontos műszaki adataival kérem, hívja szervizünket.

  Hozzászólások lezárva.