Olajcsere

Eljött az olajcsere ideje?

Jöjjön be szervizünkbe és elvégezzük az olajcserét.

Olajcsere - Gaál Autó Bosch Car SzervizAz autósok nagy része nem mindig van tisztában azzal, hogy mikor is kell olajat cserélni az autóban. Az olaj egy idő után elhasználódik, ezért azt cserélni kell. Gépkocsi típusától és a használat körülményeitől eltérő, hogy mikor is kell olajat cserélni. Ebben tud segíteni a Bosch gyári technológiája, amely a gépkocsi típusa és futásteljesítménye alapján kalkulálja ki az olajcsere idejét és határozza meg a megfelelő olaj használatát.

Mivel a mai autókon nem olajcsere intervallumot, hanem flexibilis szervizperiódust agy kötelező szervizidőtartamot adnak meg, javasoljuk, hogy ne csak olajat cseréltessen, hanem nézesse át teljes körűen autóját >>

Mit tartalmaz egy olajcsere szervizünkben?
Egy ilyen munkánál az olajcsere folyamatán felül kicseréljük szűrőjét illetve az Ön autójának legmegfelelőbb (ár-érték arányú) olajjal töltjük fel a rendszert.

Érdeklődjön szervizünknél és jelentkezzen be hozzánk olajcserére

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Rendszám (kötelező)

  Kérem adja meg, hogy melyik napon tudná behozni autóját szervizünkbe

  Időpont: óra

  Számunkra fontos az Ön kérése, ezért megpróbálunk Önnek megfelelő időpontot találni. Ezért a szervizidőponttal kapcsolatban kollégánk hamarosan vissza fogja hívni Önt.
  [Bejelentkezés olajcserére]

  Megjegyzés

   

  Hozzászólások lezárva.