Szervizünkről

Mi, a Bosch autószerviz

Az 1920-as évek végén, az autógyárak világszerte megkezdték a tömegtermelést. Az előállításhoz szükséges részelemek teljes körű gyártása már akkoriban is megoldhatatlan feladatként jelentkezett és ennek kapcsán megjelentek az első beszállítók. Egyikőjük volt Robert Bosch.Gaál Autó Bosch Car Szerviz

Német és észak-amerikai autógyárak részére önindítókat és dinamókat szállított és feltalálta az OTTO motorokhoz a gyújtógyertyát. A termelés folyamatos emelkedésének és az igények növekedésének hatására típusfüggetlen alkatrészek jelentek meg a palettán, amelyek a világ számos országában, különféle márkájú és típusú gépjárművekbe kerültek beépítésre. A harmincas évek közepére kezdtek népszerűvé válni a Diesel motorok, melyekhez Bosch adagolókat és egyéb alkatrészeket szállított.

Ezidőtájt jelentkezett az igény egy olyan szervizhálózatra, amely típustól függetlenül képes gépkocsikat szakszerűen és garanciálisan javítani. Ezt felismerve a BOSCH létrehozta saját szervizhálózatát, mondván nincs olyan autógyár, melynek nem beszállítója. A szükséges technológiai ismeretek birtokában létrehozta a BOSCH SERVICE hálózatot.

Folyamatos technikai és technológiai fejlődést követően a BOSCH mind termékei, mind szolgáltatásai tekintetében az autóipar egyik meghatározó szereplőjévé, a világ harmadik legnagyobb beszállítójává vált. A BOSCH filozófiája, hogy azt gyártja az autóhoz, amitől az megy, vagy megáll. Teljes körű, a versenytársakat is magába foglaló – információk birtokában szervizeit folyamatosan tájékoztatja valamennyi gépkocsitípusra kiterjedően a változásokról. Nagy hangsúlyt fektet szakembereinek folyamatos képzésére, a gyártás és kutatásfejlesztés kapcsán megszerzett információk átadására.

A BOSCH minden autó márkaszervize. A Gaál Autó Kft. megalakulása óta osztja ezt a filozófiát. Magasan képzett szakembereink, biztos és folyamatosan fejlődő technikai hátterünk garantálják, hogy autója nálunk jó kézben lesz. Szolgáltatásainkkal állunk az Ön rendelkezésére.

Miért érdemes gépkocsiját nálunk javíttatni?

Minden gépkocsi típushoz biztosítottak a technikai és műszerezettség feltételek, rendelkezésünkre állnak a folyamatosan frissülő gyári javítástechnológiák és előírások, a szakszerű javításhoz elengedhetetlen mérési és előírási adatok. Szereléshez kizárólag speciális, a javítási folyamatnak megfelelő célszerszámokat alkalmazunk.

Az elvégzett munkák minőségét garantálja valamennyi munkatársunk szakmai felkészültsége, folyamatos továbbképzés, a meghatározó munkafázisok visszaellenőrzése, gyári BOSCH alkatrészekre biztosított 1 év garancia, amely a világ bármely BOSCH szakszervizében érvényesíthető.

 

Örömmel tudatjuk partnereinkkel, hogy cégünk az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében futó Közép-magyarországi Operatív Program mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztésére kiírt pályázatán – 2007 őszén – vissza nem térítendő támogatásban részesült. A fejlesztés során beszerzett új eszközök, műszerek lehetővé teszik az eddiginél is színvonalasabb szolgáltatást, amit reményeink szerint ügyfeleink megelégedéssel tapasztalnak majd.

Hozzászólások lezárva.